Mango Mascarpone dessert


Mango Mascarpone dessert

Aantal porties: 2
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 40 minuten
Allergie: Graan, Melk
Dieet: Vegetarisch
Gerechttype: Dessert
Overig: Serveer koud, Vooraf-bereidbaar

Ingrediënten

  • 65 gram Belgische boterwafels (kan ook met Italiaanse amandelkoekjes)
  • 0,5 dl. slagroom
  • 25 gram suiker
  • 100 gram mascarpone
  • 1 Rijpe mango
  • 2 eetlepels citroensap

Beschrijving

Voorbereiden
Stap 1
Belgische wafels verkruimelen.
Slagroom met suiker lobbig kloppen.
Mascarpone erdoor kloppen en mengsel afgedekt in de koelkast plaatsen.
Mango schillen en vruchtvlees van pit snijden.
De helft van de mango in schijfjes snijden en besprenkelen met 1 eetlepel citroensap.
De andere helft van de mango pureren met 1 eetlepel citroensap.
De mangopuree door het mascarponemengsel spatelen.
De mangomouse en de mangoschijfjes afgedekt in de koelkast bewaren.
Bereiden
Stap 2
De helft van de koekjes onderin de 2 hoge glazen verdelen.
Helft van de mousse erop scheppen.
Koekjes en schijfjes mango erop.
Weer een laag mousse.
En nogmaals koekjes en schijfes mango.
Klaar1 En eten maar!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting