Venkelsalade met fruit en geitenkaas


Venkelsalade met fruit en geitenkaas

Aantal porties: 2
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Allergie: Melk
Gerechttype: Bijgerecht, Salade
Overig: Serveer koud

Ingrediënten

  • - Paar mintblaadjes (voor garnering)

salade

  • 1 - venkelknol
  • 1 - appel
  • 2 - handsinaasappelen
  • 100 Gram geitenkaas

dressing

  • 1 Eetlepel citroensap
  • 2 Eetlepels olijfolie
  • 1 Theelepel honing
  • - Naar smaak peper

Beschrijving

Salade
Stap 1
Venkel wassen en schaven.
Appel schillen en schaven, besprenkelen met wat citroensap en aan de venkel toevoegen.
Sinaasappels in partjes snijden en de ontvelde partjes aan venkelmengsel toevoegen.
Geitenkaas verbrokkelen en toevoegen.
(houd eventueel wat sinaasappel, appel, geitenkaas achter voor garnering)
Dressing
Stap 2
Meng de olijfolie, citroensap, honing en peper door elkaar.
Voeg dit aan de salade toe en hussel de boel voorzichtig door elkaar.
Garneer met wat mintblaadjes (en eventueel sinaasappel, appel, geitenkaas)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting