Wentelteefjes


Wentelteefjes

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 3 minuten
Totale tijd: 8 minuten
Allergie: Ei, Melk
Gerechttype: Brood, Dessert, Lunch
Overig: Heet serveren, Kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 4 Sneden oud brood (liefst wit)
  • 1 - ei
  • 150 Ml. melk
  • 1 Theelepel kaneelpoeder
  • - Wat nodig is boter (om in te bakken)
  • - Naar smaak suiker (voor erop als het klaar is)

Beschrijving

Stap 1
Korsten van het brood snijden.
Ei, melk, kaneel en snufje zout in staafmixerkom doen en kort mixen met staafmixer.
Het mengsel in een diep bord schenken.
Boter in een koekenpan heet laten worden.
Brood in eimengsel dopen aan beide kanten.
Bruin bakken in de koekenpan(aan beide kanten).
Op een bord doen, suiker erover en eten maar.
Opmerkingen
Stap 2
Mixen kan ook met de hand in diep bord.
Wil je meerdere maken, dan bord op pan met kokend water en daar zolang de wentelteefjes warm houden tot je klaar bent met bakken.
De opgegeven hoeveelheid (eimengsel) is voor ongeveer 4 sneetjes brood.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting