Anoniem Gekozen – Zomerexpo 2011


anoniem-gekozen-uitgelichtOp de valreep naar Zomerexpo 2011 ‘Anoniem Gekozen’ in het gemeentemuseum Den Haag. Stond al een tijdje op het lijstje. Het kwam er steeds niet van. Op de valreep -op de laatste dag- tijd vrij kunnen maken en het was verrassend. Wél druk, ben ik niet zo gewend als museumbezoeker. Meestal kan je een kanon afschieten in de musea waar moderne kunst de boventoon voert. Aan de ene kant voor mij onbegrijpelijk, aan de andere kant hoef ik dan ook niet zo lang te wachten als ik iets goed wil bekijken. Voor kleine samenvatting zie  onderstaande afbeeldingen.

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”Anoniem gekozen – Zomerexpo 1011″]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting