Carpaccio


Carpaccio

Aantal porties: 1
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Allergie: Boomnoten
Gerechttype: Voorgerecht
Overig: Fijnproever, Serveer koud, Vooraf-bereidbaar
Regio Italiaans

Ingrediënten

Carpaccio

  • 1 Ons biefstuk
  • 20 Gram ruccola (andere sla mag ook)
  • 10 Gram pijnboompitten
  • 10 Gram parmezaanse kaas

Saus

  • - Eetlepel olijfolie
  • 1 Theelepel balsamicoazijn
  • 1,5 Theelepel mosterd
  • 1,5 Theelepel honing
  • 1,5 Theelpel groene pesto

Beschrijving

Carpaccio
Stap 1
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat afkoelen
Leg de gewassen en uitgelekte sla op een bordje
Snijdt de biefstuk tegen de draad in, in zo mal mogelijke plakjes
Plakjes biefstuk op de sla schikken
Rasp of schaf de Parmezaanse kaas boven de biefstuk
Pijnboompitjes eroverheen
Saus
Stap 2
Meng de olijfolie, mosterd, balsamicoazijn, honing en pesto door elkaar
Druppel het over de carpaccio of geef het er apart bij
Klaar

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting