Cheesecake met mandarijnen
Aantal porties: | 10 |
Voorbereidingstijd: | 30 minuten |
Kooktijd: | 1 uur, 5 minuten |
Totale tijd: | 1 uur, 35 minuten |
Allergie: | Ei, Graan, Melk |
Dieet: | Vegetarisch |
Gerechttype: | Dessert |
Overig: | Diepvriesbestendig, Serveer koud, Vooraf-bereidbaar |
Gelegenheid | Informeel feestje, Verjaardagsfeestje |
Van boek | Cheesecakes - Yann Leclerc |
Ingrediënten
bodem
- 200 Gram koekkruimels (b.v. bastogne, speculaas, biscuit)
- 70 Gram roomboter
vulling
- 1 Kilo mandarijnen (partjes lossnijden, uitlekken, sap bewaren)
- 400 Gram mascarpone
- 130 Gram kristalsuiker
- 400 Gram magere kwark
- 4 - eieren
- 1,5 Eetlepel bloem
topping
- 3 Blaadjes gelantine
- 1 Eetlepel citoensap