Gaza demonstratie


Zou toch mooi zijn als de wereld wat minder om macht en meer om vertrouwen zou draaien. Gisteren ‘viel’ ik in een demonstratie tegen het geweld van Israël in Gaza. Een conflict wat al zo lang speelt en onlangs weer opgelaaid is. Israëliërs die toch zouden horen te weten hoe het is om onderdrukt te worden. Je zou toch denken, dat ze andere oplossingen kunnen verzinnen. Maar nee, ze blijven er op los knallen. Leven naast en met elkaar zou toch mogelijk moeten zijn met een beetje inspanning  en -vooral- goede wil van alle partijen?

Typisch Amsterdam, aan de ene kant van het museumpark de demonstranten. Aan de andere kant van hetzelfde museumpark picknickende, zonnende en genietende mensen.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”14″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”600″ popup_effect=”fade” popup_interval=”3″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Hoe is het conflict tussen Israël en Palestina ontstaan (volgens Quest)
Arabisch-Israëlisch conflict (volgens Wikipedia)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting