Grofvuil – Alkmaar


Een paar weken geleden naar de gemeentelijke dienst van Alkmaar gebeld vanwege het feit dat ik wat grofvuil op te halen heb. De afspraak kan over twee weken gemaakt worden. De dame die ik aan de telefoon krijg vertelt me dat het grofvuil naast de voordeur van het appartementencomplex (bij elkaar gebonden) geplaatst moet worden.

Voor de zekerheid vraag ik nog een paar keer: ‘Weet je dat zeker?’ Ja dat wist ze zeker. Mijn antwoord was: ‘O, had ik dat geweten, dan had ik geen transportkarretje hoeven aan te schaffen.’ Vanmorgen in alle vroegte mijn grofvuil, netjes bijeengebonden bij de voordeur neergezet.

Vanmiddag om 15.00 uur was het grofvuil nog niet opgehaald en vind ik in mijn brievenbus een kaart, dat het grofvuil niet op de afgesproken plaats was aangeboden en daarom was blijven staan.
Pardon?

Gemeente Alkmaar bellen. De dame die deze keer de telefoon opnam beweerde ten stelligste dat het grofvuil NIET naast de voordeur mag staan en dat daar duidelijke afspraken over zijn gemaakt. Het hele verhaal uitleggen dat haar collega mij op het hart gedrukt heeft het WEL naast de voordeur te zetten, maakte niets uit. Ik mag het zelf aanbieden bij de gemeente of een nieuwe afspraak maken overĀ  alweer twee weken en/of de rotzooi weer binnenzetten en het toch al niet zo grote appartement waar ik woon.

Hoog-springen, laag springen, het helpt allemaal niet.
Ben in elk geval goed nijdig.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting