Quiche van broccoli, zalm en tomaat


Quiche van broccoli, zalm en tomaat

Aantal porties: 1
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Totale tijd: 55 minuten
Allergie: Ei, Melk, Vis
Gerechttype: Hoofdgerecht, Lunch
Overig: Heet serveren
Site Beetje van Lidl en beetje van mezelf

Ingrediënten

  • 200 Gr. broccoli
  • 1 - tomaat
  • 50 Gr. gerookte zalm
  • 2 Plakjes bladerdeeg (lidl)

Ei- roommengsel

  • 2 - eieren
  • 1 Theelepel mosterd
  • 50 Cl. kookroom
  • - Naar smaak zout en peper

Beschrijving

Voorbereiden
Stap 1
Bladerdeeg laten ontdooien.
Broccoli in roosjes snijden en beetgaar koken, afgieten en uit laten lekken.
Tomaat ontpitten en in blokjes snijden.
Gerookte zalm in stukjes snijden.
Ei- Roommengsel
Stap 2
In een kom ei, room,mosterd, zout en peper opkloppen
Quiche samenstellen en bakken
Stap 3
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Verdeel het bladerdeeg over een ovenschaal, goed aandrukken en gaatjes in de bodem prikken.
Verdeel de broccoli, tomaat en gerookte zalm over het deeg .
Giet het roommengsel erover.
Plaats de taart in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 40 minuten gaar.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting