Carpaccio
Aantal porties: | 1 |
Voorbereidingstijd: | 30 minuten |
Allergie: | Boomnoten |
Gerechttype: | Voorgerecht |
Overig: | Fijnproever, Serveer koud, Vooraf-bereidbaar |
Regio | Italiaans |
Ingrediënten
Carpaccio
- 1 Ons biefstuk
- 20 Gram ruccola (andere sla mag ook)
- 10 Gram pijnboompitten
- 10 Gram parmezaanse kaas
Saus
- - Eetlepel olijfolie
- 1 Theelepel balsamicoazijn
- 1,5 Theelepel mosterd
- 1,5 Theelepel honing
- 1,5 Theelpel groene pesto
Beschrijving
Carpaccio | |
Stap 1 | |
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat afkoelen Leg de gewassen en uitgelekte sla op een bordje Snijdt de biefstuk tegen de draad in, in zo mal mogelijke plakjes Plakjes biefstuk op de sla schikken Rasp of schaf de Parmezaanse kaas boven de biefstuk Pijnboompitjes eroverheen | |
Saus | |
Stap 2 | |
Meng de olijfolie, mosterd, balsamicoazijn, honing en pesto door elkaar Druppel het over de carpaccio of geef het er apart bij Klaar |