Ciabattabroodje met tomaat en knoflook
Aantal porties: | 1 |
Voorbereidingstijd: | 10 minuten |
Kooktijd: | 5 minuten |
Totale tijd: | 15 minuten |
Dieet: | Vegetarisch |
Gerechttype: | Brood, Lunch, Snack, Voorgerecht |
Regio | Spaans |
Site | Tapas bonitas |
Ingrediënten
- 1 - ciabattabroodje
- 1 - tomaat
- 1 Teentje knoflook
- 1 Eetlepel olijfolie
- - Naar smaak zout en peper
Beschrijving
Stap 1 | |
In staafmixerbeker, ontpitte en in stukjes gesneden tomaat, geraspte knoflook, olijfolie peper en zout De massa fijnmixen. Ciabattabroodje doorsnijden, snijkant insmeren met deze massa en roosteren in hete grillpan (eerst de onbesmeerde kant roosteren) Andere manier: In staafmixerbeker, ontpitte en in stukjes gesneden tomaat, geraspte knoflook, peper en zout De massa fijnmixen. Ciabattabroodje doorsnijden, snijkant insmeren met olijfolie en roosteren in hete grillpan (eerst onbesmeerde kant roosteren) Geroosterd broodje uit de pan nemen en beleggen met het tomatenmengsel |