Vis ontdooien.
Tomaat ontvellen en in blokjes snijden.
Paneermeel, geraspte kaas en basilicum door elkaar mengen.
Ovenschaal invetten.
Olijfolie in de pan en geraspte knoflook zachtjes bakken.
Spinazie erbij en op hoger vuur al roerbakkend garen.
Op smaak maken met zout en peper.
Doe de spinazie in de ovenschaal.
Leg daar bovenop driekwart van de tomatenblokjes die je bestrooit met zout en peper.
De ontdooide kabeljauw bestrooien met zout en peper en op de tomatenblokjes leggen.
Vervolgens de vis bedekken met de rest van de tomatenblokjes.
Kwast het spul voorzichtig in met wat olijfolie.
Bestrooi met het paneermeel- en kaas- basilicum- mengsel.
Besprenkel weer met wat olijfolie.
Afbakken in de oven 40 minuten zonder voorverwarmen op 200 gr, of 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Is het na die tijd niet bruin genoeg, kan je er altijd nog even de grill op loslaten (een minuut of 5).
(Lekker met aardappelpuree met peterselie (tegen de knoflookmeur)) |  |