Uitkijkpunt NoordZuidlijn Rokin


m-bovengrondsAmsterdam, een grote M op het Rokin met een uitnodiging uitkijkpunt NoordZuidlijn. Beetje dralen: ook voor mij? Mag dat zomaar? Björn Roubos, een architect die bij de ingang staat nodigt uit mee naar beneden te gaan.

Zien, horen meemaken

Stalen trappen naar beneden. Wat te beleven valt, is niet goed op de foto vast te leggen. Je moet het ruiken, voelen, zien, aanschouwen en ook horen. De trams b.v. die meters hoger over je heen gaan. De enorme ijzeren buizen en stempels. Het vele, vele beton. Het is groots, het is… nou meer gigantisch eigenlijk. Een aanrader als je in Amsterdam bent om even naar beneden te gaan op het Rokin, om te kijken en het mee te maken.

Uitleg

We krijgen een uitgebreide uitleg van Björn over de ontwikkeling, het materiaal, over de kosten, de risico’s, de mensen die er werken.

Social media

Leuker nog is het eraan denken om onze Twitter/Facebook/LinkedIn gegevens uit te wisselen. Het pas gemaakte contact kan nu eenvoudig thuis verder voortgezet  worden.  Elkaar -als we dat willen- kunnen volgen in onze werkzaamheden en gezamenlijke interesses.  Elkaar actief in De Nieuwe Vakbeweging(nu nog vakbond) kunnen ondersteunen, want ook dat is/was een raakvlak. We kunnen kennis en ideeën uitwisselen, of gewoon een ‘praatje’ maken om eens wat te breinstormen.

Zomaar onverwacht, zomaar helemaal leuk.

Meer over uitkijkpunt NoordZuidlijn
Meer over het uitkijkpunt Rokin
waar ook links te vinden zijn naar foto’s op Flickr en filmpjes op youtube.

[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”noord-zuidlijn”]

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting