Wortelen en champignons


Wortelen en champignons

Aantal porties: 1
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Allergie: Melk
Dieet: Vegetarisch
Gerechttype: Bijgerecht
Overig: Heet serveren
Site Beetje van mezelf en een beetje van Lidl

Ingrediënten

  • 200 Gram wortelen
  • 75 Gram champignons
  • 15 Gram boter
  • - Snufje suiker
  • 0,75 Dl. bouillon
  • 0,25 Dl. kookroom
  • - Beetje bieslook (vers of gedroogd)
  • - Naar smaak zout en peper

Beschrijving

Stap 1
Wortelen schillen en in stukjes snijden.
De helft van de boter in een pannetje smelten de de wortelen toevoegen.
Bouillon met de suiker erbij en laten koken tot het vocht bijna verdampt is.
Champignons schoonmaken en in stukjes snijden.
Rest van de boter in een koekenpan doen en daar de champignons goudbruin in bakken.
Champignons bij de wortelen voegen en de kookroom en bieslook toevoegen.
Laat het geheel nog een paar minuutjes koken.
Proeven en op smaak afmaken met peper en zout.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij via e-mail op de hoogte als er meer reacties op dit bericht komen

Subscribe without commenting