Conventie 2011

Ja , ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Internetmaatjes van de  werkgroep  AIA (Anonieme Internet Alcoholisten) in het echt gesproken. Met oude bekenden bijgepraat, die ik ook al van andere internet bezigheden en het ‘eggie’ ken. Nieuwe mensen leren kennen. Mensen die pas gestopt zijn met drinken, of al langer niet meer drinken, maar nog niet tot ‘mijn bekenden’ behoorden. Nu wel! Allemaal met een eigen verhaal en allemaal, even indrukwekkend.

De meeting -wat doet AIA voor mijn nuchterheid- , ‘voorgezeten’.  De JURK heb ik tot rond de middag aan gehad(zie onderstaand bericht), daarna was ik blij dat ik me weer in de aloude trouwe spijkerbroek heb kunnen hijsen.

Lunch

Tsja, de lunch was bedroevend slecht te noemen. 2 kleffe broodjes met de variatie ham of kaas, een kop grijze soep uit blik, 1 glaasje melk of karnemelk. En te weinig stoelen beschikbaar. Een groot minpunt wat betreft conferentiecentrum Belmont. Het mag de pret niet drukken en dat doet het ook niet.

Grote zaal

De bijeenkomst in de grote zaal. Het gedeelte voor de pauze heb ik meegemaakt. Direct na de pauze besloten mijn tenen verticaal te gaan staan en mijn kuit plat te worden -kramp dus-, en heb ik de zaal verlaten. Nou ja, buiten gekomen, rondje gelopen, frissie uit de automaat gehaald en aangeschoven bij de meneer van de lectuurtafel. Genoeglijk gepraat.

Moe

Het is allemaal reuze relaxed. Toch merk ik -en met mij meerdere mensen-, dat deze dag behoorlijk wat energie vreet, moe maakt. Na de grote bijeenkomst nog nagepraat aan een ronde tafel, beetje dollen met elkaar. Tijd om naar huis te gaan. Moe zijn en rondtollende gedachten, al die indrukken, het valt niet te rijmen met elkaar.

Een dag later (nu op dit moment) besluit ik: mooi, goed gevoel, de bekende ‘warme deken’. Zouden we vaker moeten doen, om de banden met elkaar aan te trekken, betrokken bij elkaar te blijven, samen te werken, ideeën te ontwikkelen, inspiratie op te doen, nou ja, van alles eigenlijk.
In elk geval, aan allemaal, dank je wel voor deze dag!

anja.

 

1 reactie op “Conventie 2011

  1. Ik heb het zelfde ervaren alleen dat van de broodjes wist ik nog van vorig jaar dus zelf maar megenomen,en ik vind het leuk je eens in het echt te hebbeb gezien en gesproken,ja ik vind het ook heel fijn contakt te hebben met AA en AIA vrienden het zou voor mij ook best meer mogen zijn, ook lees ik graag je berichtjes ik zou zeggen tot schrijfs en tot ziens 😉

    Dick.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Subscribe without commenting