Gebak en lekkers:
Voorgerechten:
- Turkse linzensoep (Mercimek Corbasi)
- Snelle bruine bonensoep
- Soto Ajam – kippensoep
- Romige courgettesoep met zalm
- Bladerdeeg met kippenragout
- Romige paprika tomatensoep
- Ciabattabroodje met tomaat en knoflook
- Carpaccio
Hoofdgerechten:
- Mango-paprikacurry met vegetarische snitzel en kruidenrijst
- Hete bliksem gratin
- Kabeljauw met spinazie en tomaat uit de oven
- Snelle bruine bonensoep
- Wortelen en champignons
Bijgerechten:
- Bonensla
- Pittige Gehaktballetjes
- Venkelsalade met fruit en geitenkaas
- Stoofpeertjes
- Rolletjes spercibonen met spek
Salades:
- Vegetarische rijstsalade
- Venkelsalade met fruit en geitenkaas
- Couscoussalade met gegrilde kip
- Zalmsalade op gegrild donker brood
- Tzatziki
Sausen:
Desserts:
- Mango Mascarpone dessert
- Sinaasappel drilpudding
- Wentelteefjes
- Tiramisu
- Stoofpeertjes
- Fruitzooi met mangostengel
Brood:
- Ciabatta
- Wentelteefjes
- Ciabattabrood met dipperkruiden
- Zalmsalade op gegrild donker brood
- Ciabattabroodje met tomaat en knoflook
Alle eterijtjes:
- Bonensla
- Mango-paprikacurry met vegetarische snitzel en kruidenrijst
- Pittige Gehaktballetjes
- Hete bliksem gratin
- Mango Mascarpone dessert
- Turkse linzensoep (Mercimek Corbasi)
- Vegetarische rijstsalade
- Kabeljauw met spinazie en tomaat uit de oven
- Ciabatta
- Sinaasappel drilpudding
- Snelle bruine bonensoep
- Wentelteefjes
- Soto Ajam – kippensoep
- Wortelen en champignons
- Romige courgettesoep met zalm
- Quiche van broccoli, zalm en tomaat
- Venkelsalade met fruit en geitenkaas
- Cheesecake met mandarijnen
- Stoofpotje – Basis
- Appelkruimeltaart
- Paprikaschotel met kip
- Tiramisu
- Stoofpeertjes
- Fruitzooi met mangostengel
- Bladerdeeg met kippenragout
- Bami met kip
- Vanillecake
- Ciabattabrood met dipperkruiden
- Cheesecake stracciatella
- Couscoussalade met gegrilde kip
- Rolletjes spercibonen met spek
- Warm gerookte zalm
- Romige paprika tomatensoep
- Zalmsalade op gegrild donker brood
- Gebakken sliptong
- Tzatziki
- Ciabattabroodje met tomaat en knoflook
- Gebakken aardappelen met bruschettakruiden
- Carpaccio