In de prijzen

11-st-thiebaud-balonnenwedstrijd-magnushof-02Ondanks alle ellende gebeuren er ook nog leuke dingen. In de week van november 2012 vierde het verpleeghuis het 40 jarig jubileum. Voor die gelegenheid zijn 900 ballonnen opgelaten met de namen van bewoners, vrijwilligers en personeelsleden. 100 kaartjes met namen zijn teruggestuurd. 9 ballonnen kwamen een héél eind, waaronder die met de naam van vader Jan. Zijn ballon is 652 kilometer verderop gestrand in St. Thiebaud in Frankrijk. Vrijdag kreeg hij het nieuws te horen mét zijn prijs, een dinerbon voor 2 personen in het restaurant van het huis. Helemaal blij, geen rust in zijn donder, hij moest en zou het direct aan Jopie vertellen en laten zien. Zo gezegd, zo gedaan.

Fotocollage

achterkleinkinderen-jan-joZaterdag nóg een verassing voor het stel. Erik-Jan heeft een fotocollage gemaakt van de achterkleinkinderen. Voor beide een exemplaar, wat met de nodige emoties van blijdschap gepaard ging. Tegelijkertijd heeft hij de grote t.v. van het stel welke nog thuis stond bij vader Jan in de kamer neergezet. De t.v. van vader Jan is naar moeder Jo gegaan. En de t.v. van het verpleeghuis die bij moeder Jo op de kamer stond is weer retour huis gegaan.

Ditjes, datjes

11-st-thiebaud-balonnenwedstrijd-magnushof-01Donderdag was tante Henny met Martijn op bezoek. Zaterdag met de sneeuw zouden vroegere buurtjes op verrassingsbezoek komen. Helaas, in Schagen aangekomen op de fiets gleed de buurvrouw onderuit. De weg kon niet vervolgd worden, dat werd een bezoek aan de doktersdienst met vele hechtingen in haar been en linea recta naar huis.
De bult op de bult van Jo is opengegaan. Dat is dan weer wat minder.

Dit bericht is geplaatst in Lappenmand, mantelZORG. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar In de prijzen

  1. Katinka schreef:

    Anja de laatste vijf berichten gelezen. Wat schrijf je toch super …. het is steeds alsof ik er bij ben. Natuurlijk zijn het geen goede berichten, alhoewel ik het prachtig vind dat jullie
    ouders onder 1 dak zijn en ze elkaar tenminste kunnen bezoeken, TOP.
    Zwaar voor jullie ja, maar twee sterke meiden, dat hebben jullie toch maar mooi van jullie ouders meegekregen.
    Anja ik spreek je weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Subscribe without commenting