Pasfoto’s klaar!

Met een voldaan gevoel de pasfoto’s van het stel opgehaald bij drogisterij John en Ans. John, onwijs bedankt voor je medewerking en het meedenken om van de foto’s échte pasfoto’s te maken. Met mijn ‘buit’ op zak naar moeder Jo, die direct actie ondernam om een afspraak met burgerzaken van de gemeente Langedijk te maken, maar helaas, helaas, burgerzaken zat in vergadering en was op dat moment niet te bereiken.

Slecht geslapen

Jo en rollator ingeladen in de auto en samen op weg naar vader Jan die gisteren voor het eerst sinds deze ziekteperiode geen bezoek heeft ontvangen. Jo vertelt dat ze een paar dagen zeer slecht heeft geslapen. Niet zo verwonderlijk. Grote zorgen om vader Jan en grote zorgen over wat morgen staat te gebeuren bij het ziekenhuisbezoek voor haarzelf(wel of geen nabehandeling in de vorm van bestraling, en wel of niet te horen krijgen hoe ernstig (of niet) de zaken liggen).

Wankel

Vader Jan was volgens het verzorgend personeel vandaag behoorlijk wankel op de been. Nu loopt hij wel heel erg krom en sleept ook wat met zijn voeten, maar ik vind het vanmiddag nog wel meevallen met hem. Gedrieën een rondje gelopen in de binnentuin van ‘Buiten Zorg’ en een tijdje op een bankje gezeten om gewoon wat te babbelen.

Gewone mantelzorgerdag

Daarna weer terug naar de kamer waar ik zijn broodjes gesmeerd en gesneden heb. Dat is zo’n beetje het standaard klusje wat ik doe voor ik naar huis ga. Moeder Jo samen met rollator weer in de auto geladen en thuis afgezet. Ik zou bijna zeggen een ‘gewone mantelzorgdag’ vandaag.

Dit bericht is geplaatst in Lappenmand, mantelZORG. Bookmark de permalink.

2 reacties op Pasfoto’s klaar!

  1. Katinka schreef:

    Geweldig dat er mensen zijn die met je mee willen denken en de oplossing voor de pasfoto’s realiseren. Een zorg minder.
    Heb je gemaild Anja, dus dat lees je verder allemaal wel.

  2. anja schreef:

    @Katinka,
    Ik ga je terug mailen, hoor. Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Subscribe without commenting